AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

19 d’abr. 2012

TERRASSA: XARXA DE DOCENTS CONTRA LES RETALLADES

La Xarxa de Docents es concentra al Raval de Montserrat contra les retallades

Terrassa se solidaritza amb les mobilitzacions al Vallès en contra les retallades a l’Ensenyament amb un dinar reivindicatiu al Raval de Montserrat. La Xarxa de Docents Contra les Retallades s'ha concentrat davant l’Ajuntament després de les pressions que diuen haver rebut de la Generalitat de fer una marxa en hores lectives tal i com aquest dimecres s’ha fet a Sabadell i a Sant Quirze.
Els professors que compten amb el suport d’associacions de pares i alumnes reclamen més recursos perquè l’ensenyament públic no perdi qualitat. Segons Pere Sirvent, coordinador de la Xarxa Docents Contra les Retallades: "Estem totalment en contra de qualsevol mena de retallada, de qualsevol pujada de ràtio, de pèrdua d’interins, de totes les injustícies que s’estan produint en el món de l’educació. Nosaltres som la Xarxa de Docents Contra les Retallades, vam sorgir a Terrassa amb la mateixa inquietud d’altres assemblees a altres poblacions, de la mobilització de pares i de les assemblees d’alumnes. El nostre objectiu és unificar-nos tots i fer accions massives i majoritàries."
Finalment, una cinquentena de persones han dinat al carrer enmig de pancartes reivindicatives i lectures de manifestos.
La Xarxa de Docents ha convocat per aquesta tarda una classe de protesta davant l’Ajuntament de Sabadell, a una concentració silenciosa dijous a la tarda en suport als dos estudiants detinguts durant la jornada de vaga general, i a la manifestació de dissabte a Barcelona per una educació pública sense retallades. La Xarxa denuncia que en els dos últims anys s’ha retallat més d’un 13 per cent el pressupost en educació, la comunitat de l’Estat que més retalla en ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada