AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

14 de set. 2013

CONCENTRACIONS EN SUPORT A LA VAGA INDEFINIDA DELS DOCENTS DE LES ILLES

Concentracions arreu del país en suport a la Vaga indefinida dels docents de les Illes

El SEPC apunta que la Vaga Indefinida és l’única resposta que pot donar als atacs a l’escola pública i en català

13/09/2013 Educació
Sota el lema “Tot el país amb la vaga indefinida” el proper dilluns es faran concentracions arreu dels Països Catalans. A Barcelona es farà a les 19 hores a la plaça Sant Jaume i la de València tindrà lloc a la plaça de Manises, al davant de la Generalitat. En aquestes concentracions hi participen també el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i altres organitzacions sindicals del sector. S’aprofitarà les mobilitzacions per explicar com està funcionant la campanya de suport i la recollida de diners per la caixa de resistència. I com es preveu estendre aquesta campanya de suport arreu dels Països Catalans
El SEPC han fet una crida a participar a les diferents convocatòries en suport a la vaga que es fan arreu del país. Remarca el sindicat  que els atacs a l’escola pública, els atacs de la llengua, siguin a la part de la nostra nació que siguin, són atacs al conjunt del poble català".
Considera que no n'hi ha prou amb l'adhesió, que jo han fet, i per això recorden que ja van anunciar que "posaríem la nostra organització al servei de la lluita dels docents en vaga, perquè la seva lluita és la nostra, la lluita per construir una escola pública, popular i en català".
També fan una crida a la solidaritat, a fer campanya política i econòmica al conjunt del poble català, i en concret al conjunt de la comunitat educativa. "Cal recuperar pel moviment popular la creació de caixes de resistència, per tal de disposar d’ajuda pel manteniment de la vaga".
El SEPC puntualitza que la Vaga Indefinida és l’única sortida davant l’actual procés de privatització de l’educació pública, emmarcada en aquest gran saqueig organitzat, "l’única sortida davant els atacs al català és l’organització de la comunitat educativa i del conjunt del poble català i la lluita per a la construcció d’un marc educatiu propi per als Països Catalans, la lluita per a la construcció d’una educació pública, popular, de qualitat, antipatriarcal i en català".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada