AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

11 de juny 2012

ÚLTIMA MESA SECTORIAL ( MALES NOTÍCIES )

Hola.
Us passo el comentari d'un company de la Ustec·Stes que ha anat a la darrera mesa sectorial.

Hem sortit de la mesa sectorial mooolt desanimats:
1. No pensen pagar el juliol, fins i tot ja aquest mateix curs. Se'ls ha comunicat que ja van endurir les condicions en passar de 6 a 9 mesos el temps treballat. I ni tan sols han arribat a aplicar ni una sola vegada aquests 9 mesos. Els hem exigit que no es pot canviar la normativa a menys d'un mes de generar el dret. Que el dret de cobrar el juliol per al personal substitut està recollit en el DIARI OFICIAL igual que el sou dels alts càrrecs i de la mateixa consellera Rigau: què els semblaria si deixessin de cobrar una mensualitat?
2. El Departament no fa marxa enrere amb la reducció de jornada i sou del personal substitut, que serà al voltant d'un 15% a més no cobriran càrrecs. USTEC•STEs els ha comunicat que el Departament s'estava inventant una nova figura jurídica: el substitut i els hem recordat que a l'EBEP (Estatut Bàsic de l'Empleat Públic) hi figura el personal funcionari interí (i no pas el substitut) i que, per tant lluitarem jurídicament perquè no es discrimini el personal de la funció pública per la seva condició de temporalitat (com refermen diferents sentències del Tribunal Europeu d'Strasburg). Malgrat tot, pensen aplicar-ho.
3. A, això sí, ens pensen fer autoritat pública en l’exercici de les nostres funcions, potser els diners que s’estalviïn seran per pagar-nos la porra i l’uniforme.
Com veieu es molt indignant. Cal donar resposta i la primera oportunitat serà dimarts 12 de juny a les 17h a Via Augusta. Fem sentir la nostra veu.

Fem còrrer les propostes de mobilitzacions claustre a claustre, les trobareu al document "Consultes Vallès Occ sud", parlem amb les companyes i companys, arrisquem una mica i anem a per totes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada