AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

27 de juny 2012

RIGAU I EL GROC

Cliqueu l´àudio del següent enllaç :

http://www.acn.cat/acn/674517/General/audio/Irene-Rigau-professors-protestes-incivics.html

Som estudiants, mestres, mares, pares, personal no docent i qualsevol que entengui que la qualitat en l’ensenyament públic és l’objectiu d’un brutal atac dirigit des de tots els nivells de l’administració pública. És preocupant no saber com desmuntar aquest moviment, mes enllà de la desqualificació. Son molt diverses les accions triades pels diferents col·lectius per posar de manifest aquest descontent, moltes vegades sense cap tipus de reconeixement a nivell mediàtic doncs es tracta d’accions als centres educatius o a les places de la vila dels diferents municipis, però amb una característica comú, la constància i un increment gradual de la participació.


És evident que la Consellera no ha escoltat aquestes veus i és evident que la necessitat imperiosa de fer sentir aquest crit d’auxili fa necessari assolir nivells de proximitat física que segurament no son desitjables, d’aquesta manera si més no és tranquil·litzador per la consciència col·lectiva assegurar-se que el missatge arriba a la seva destinatària.


L’Educació Pública de Qualitat és un dret al que no renunciarem, i que seguirem defensant conjuntament, de groc o del color que sigui, i no callarem.


_______________________
David Guerrero
Secretari de FAMPAs Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada