AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

8 de març 2012

DIMECRES GROCS

  • En lloc dels dimarts, a partir d’ara farem els dimecres grocs:
- SAMARRETES GROGUES : Cada dimecres.
- SORTIDES A LA PLAÇA DEL MIL·LENARI:  Dimecres, cada quinze dies, de 13,30 a 13,45, a partir del dia 21 de març. Tenint en compte que el 4 d’abril estem de vacances:
Dates: 21-3 / 11-4 / 25-4 / 9-5 / 23-5     
Juny:  Ja ens replantejarem si cal fer-les.
-    A CADA SORTIDA: Fer alguna acció creativa. La primera acció proposada, que seria per al dia 21 de març: fer una cadena humana de professores/rs, i les/els alumnes que vulguin, al llarg del carrer, des de l’Escola La Romànica, fins a l’Institut. Ens posarem en contacte amb les/els mestres de l’Escola per si desitgen participar-hi.
-   Proposta a l’alumnat: Començant per Batxillerat, si ho desitgen, poden llegir escrits elaborats per ells mateixos.
  • El primer que haurem de fer: comprovar l’estat del megàfon per poder-lo tenir a la nostra disposició cada vegada que el necessitem.
  • Demanem sobretot a les tutores i tutors, que informeu d’aquest canvi de dia als alumnes.
MOLT IMPORTANT:
En no ser obligatòries, les/els professores/rs, que ho desitgin, poden romandre a l’aula amb els alumnes amb qui estiguin impartint classe, durant aquest quart d’hora, sense cap problema.
A la Sala de Professors, hi haurà una llista per tal que els professors que (sí) desitgen fer les concentracions, anotin el seu nom i així sabrem amb qui podem comptar els dimecres que hi hagi sortida a la Plaça del Mil·lenari. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada