AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

27 de març 2012

CARTA CENTRES A LA CONSELLERA - PROPOSTA D'USTEC


El professorat de l'institut La Romànica que fem vaga decidim, a la reunió del dia 27 de març de 2012, fer ús de la proposta de carta que ens ha enviat l'USTEC.


"PETICIÓ DELS CENTRES DOCENTS PÚBLICS ADREÇADA A LA CONSELLERA D’ENSENYAMENT DAVANT ELS DESCOMPTES RETRIBUTIUS APLICATS EN MOTIU DE LA VAGA DEL 29 DE MARÇ.

Els docents del centre ............................................................. reunits en claustre el................................, acordem reclamar a la Sra. Consellera d’ensenyament que, davant la convocatòria de vaga del 29 de març d’enguany, consideri les mesures següents:

·      Que els descomptes que s’apliquin al professorat que exerceixi el dret de vaga es contemplin segons l’horari de permanència al centre que cada docent tingui assignat en aquella jornada.
·      Que els diners procedents dels descomptes de la jornada de vaga del 29 de març reverteixin en els centres públics, ja sigui com a partida extraordinària per a despeses de funcionament o bé, dins del mateix capítol 1, es dediquin a augmentar la partida destinada a cobrir les substitucions, per tal que es puguin cobrir totes en les millors condicions.


....................................................., .................... de març de 2012.


EL CLAUSTRE.


Segell del centre."



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada