AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

25 d’oct. 2013

Ampli seguiment de la vaga d'Educació i manifestacions multitudinàries arreu del país

"La comunitat educativa del sud de l'Abera ha manifestat rotundament el seu rebuig a la Llei Wert, la LEC, el TIL i les retallades.
La jornada ha finalitzat a la tarda-vespre amb les manifestacions convocades a diverses ciutats del país. El Born de Palma ha quedat aquesta horabaixa presa per la marea verda que ha protestat per la política educativa del Govern estatal que vol implantar la Llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMQE) i per la de l'Executiu balear que ha imposat el Decret de tractament integrat de llengües (TIL) a la comunitat educativa.

A València, milers de manifestants han iniciat la marxa pel centre contra les retallades i la 'Llei Wert'. La marxa ha arrencat a les 18.30 des de la plaça de Sant Agustín, encapçalada amb una pancarta en la qual es podia llegir "Ni LOMQE ni retallades, més inversió, més qualitat, més valencià i més dignitat" i amb càntics demanant la dimissió del Ministre d'Educació, José Ignacio Wert.

A Barcelona i Girona, la manifestacions han tingut lloc al migdia i han comptat amb una multitudinària participació. A Barcelona desenes de milers de persones, unes 170.000 segons els organirazdors i a Girona, de cinc mil a set mil. A Tarragona aquesta tarde també s'han aplegat milers de persones.

Ampli seguiment de la vaga
L'Assemblea de Docents cifra en un 76% el seguiment de la vaga a les Illes Balears. Aquí teniu l'enllaç. Amb aquesta mateixa cifra coincideixen tant els sindicats com ADESMA. Per nivells educatius, Educació infantil i primària sumen un 82% de seguiment. Eivissa, amb el 80% és l'illa en què, de moment, hi ha més suport a la vaga. Mentre que a nivell estatal el seguiment de la vaga és d'un 83%. (...)"


Més informació a Llibertat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada