AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

11 de nov. 2013

VOTEU LES PROPOSTES DEL 29OCT - sindicats















Hola.
El 29 d'octubre (5 dies després de la vaga del 24) les organitzacions sindicals USTEC-STEs, CCOO, UGT i CGT vàrem convocar una assemblea de docents a Barcelona. Des d'aquesta assemblea, formada per més de 200 treballadores i treballadors de l'ensenyament, es va acordar una plataforma reivindicativa amb diverses propostes de continuïtat (AQUÍ per veure resum) per ser discutides a les assemblees de centre (proposades pels dies 12 i 13 de novembre, us adjunto cartell per animar a què convoqueu aquesta assemblea al vostre centre)) i posades en comú en una nova assemblea el 21 de novembre (us adjunto cartell amb tota la informació per penjar a la sala de professorat).
Des de CGT Ensenyament us adjuntem el quadre resum de propostes sorgides de l'assemblea del 29 d'octubre  i  la nostra publicació L'Esquerda (PDF) amb el nostre posicionement al respecte.
Us animem a distribuir entre els i les docents del vostre centre els documents adjunts, a realitzar l'assemblea corresponent i a fer arribar les vostres posicions a l'assemblea del 21 de novembre (Institut Moisès Broggi de Barcelona)  i a l'adreça assemblea29oct@gmail.com abans del 20 de novembre.
Salut i lluita.
Sergio Escribano. Delegat sindical del professorat de CGT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada