AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

6 de nov. 2013

DOCENTS ILLES BALEARS. L'STEI proposa la Desobediència Civil al calendari aplicació del TIL

"L’STEI ha elaborat una campanya de desobediència civil al calendari d’aplicació del TIL que proposarà al conjunt de comunitat educativa de les Illes.

La campanya té com a objectiu donar resposta a la demanda dels docents que veuen la inaplicabilitat del TIl i del caos que està creant dins els centres. També per reactivar la negociació i per continuar demanant la voluntarietat del calendari d’aplicació del TIL i va dirigida als treballadors i treballadores de l’educació i també als pares i mares. La campanya pretén recollir signatures per iniciar de forma coordinada, massiva i unitària, la desobediència civil cas que la conselleria no negociï amb els comitès de vaga un bon acord que inclogui la voluntarietat del TIL a totes les etapes educatives.

Portaran la proposta  a la resta de membres de la Junta de personal docent no universitari, a l’Assemblea de docents de Mallorca, a la Plataforma Crida, a la Coordinadora de professorat preocupat d’Eivissa, als Docents associats de Formentera, als docents de Menorca i a la FAPA i la COAPA.

Per saber quanta gent estaria disposada a fer desobediència civil, cas que fóssin més del 50% a fer-la, els hi demanaran que omplint  full i el reenvieu al sindicat. "Nosaltres farem el recompte i procurarem que aquesta sigui una nova mesura de pressió per tal de forçar la negociació de la plataforma reivindicativa" assegura el sindicat. (...)"

Més informació a Llibertat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada