AQUEST BLOC RESTA COM A MEMÒRIA HISTÒRICA D'UN PERÍODE IMPORTANT DE L'INSTITUT LA ROMÀNICA
NOVETATS, PROPOSTES I ACCIONS LA ROMÀNICA GROGA

30 de set. 2013

SUPORT A LES ILLES...

Concentracions: 29 de setembre

País Valencià: 30 de setembre

Benvolguts, benvolgudes,

Cal que la concentració en suport a la Vaga de Docents de les Illes que s'ha convocat a barcelona, a les 6 de la tarda a la Pl Sant Jaume sigui un èxit!

Si us plau, feu-ne la màxima difusió!

És una revolta del poble engegada amb la voluntat de guanyar-la, per defensar la dignitat, el model educatiu fruit del consens de les  i vigent fins ara, i els drets a la llengua pròpia del poble català de les Illes Balears!

Els que feu anar Twitter o facebook i podeu accedir a la informació del Comitè de Solidaritat, utilitzeu aquests mitjans!!!!

SUPORT A LA VAGA INDEFINIDA DELS DOCENTS DE LES ILLES BALEARS

Els docents de les Illes Balears han iniciat una vaga indefinida en defensa del model d’educació i en contra del decret de llengües o TIL, que s’ha convertit en una reivindicació de la societat sencera per la dignitat de l’educació i del país a les Illes Balears, i necessiten tot el nostre suport. S’ha constituït un Comitè de solidaritat amb la vaga indefinida dels docents de les Illes Balears, amb seu a Barcelona, que ens demana l’assistència als actes de suport que s’organitzen a les Illes Balears i arreu, i en concret als de Barcelona que son:

1.- Acte al Casal Jaume Compte, demà dijous 27 de setembre a 2/4 de 8 al c/ Muntades 24, de Sants, Barcelona.

2.- Concentració, diumenge 29 de setembre a les 6 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona, que serà simultània a les concentracions de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

3.- Acte central, dijous 3 d’octubre a partir de les 7 de la tarda, a l’Auditori de Can Batlló, amb dues portes d’accés al recinte, situades al c/ Constitució 19 , cantonada c/ Mossèn Amadeu Oller, al costat de l’església de Sant Medir, i al c/Parcerissess 17; al barri de La Bordeta, a Sants.

També us tornem a recordar que l’Assemblea de  a la caixa de resistència de l’assemblea de docents al compte 2056-0009-74-4102003418 de la Caixa Colonya.

Feu arribar aquestes ind¡formacions, si us plau, a totes les persones associades de les vostres AT i AS, i feu-ne també la màxima difusió arreu!

Podeu trobar més informació dels actes que s’organitzen arreu a les adreces de Twitter (@suportdocentsib) o de facebook (suportdocentsib) del Comitè de solidaritat.

Diumenge 29 de setembre a les 6 de la tarda, tots a la plaça Sant Jaume de Barcelona !!!!

PAÍS VALENCIÀ: Dilluns, 30 de setembre a les 19 h.

Més informació:

http://exllengua.blogspot.com
Adhesió al manifest: 
http://www.xirinacs.org/wp/2013/09/21/la-fundacio-randa-lluis-m-xirinacs-amb-els-ensenyants-de-les-illes/
Panera solidària: 
http://sompaisoscatalans.cat
http://sompaisoscatalans.cat/index.php/sorteig/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada